Annons
AnnonsRobert, snygg eller inte?


Twilight. Jag tycker personligen att filmerna är skitbra, jag fastnade i dem. Jag tycker inte man kan säga att filmerna är dåliga, för det är de inte..? Däremot kan jag väl känna att all hysteri kring Twilight har blivit alltför överdriven…

I alla fall, jag skrev ett inlägg om honom i min förra blogg, där jag förklarade att jag inte tyckte han var snygg. Jag fick många kommentarer om att han visst var det — se filmen. Men nej, det är väl i hans karaktär i så fall. Men inte i hans utseende. Jag gillar att han fixat frillan för en gångs skull i alla fall. Han är på väg… Check:

DÅ: http://www.milady.se/imgarchive/4003/robert_pattinson300a1_33198597.jpg NU: http://www.milady.se/imgarchive/4003/robert_pattinson1.jpg

Vad tycker DU?
Snygg eller inte snygg?

Tack till er som gjort min resa till Hollywood med WCOPA möjlig www.wcopa.com
TAGGAR
Kommentera | Translate
OM ELLEN

Ellen Bergström är skådespelerska, bloggerska och sångerska. Hon har bland annat spelat Elsa i serien Elsas Värld, varit med i musikalprogrammet Jakten på Julia på SVT och dykt till sig en tredje plats i programmet Kändishoppet. Hon är uppvuxen i lilla Vingåker i Södermanland, men bestämde sig för ett par år sedan för att ta det stora klivet och flytta upp till Stockholm. Helt rätt val, det har hänt en hel del sen dess och mer kommer hända. Vi ser henne på vita duken i februari i Kjell Sundvalls långfilm I Nöd Eller Lust. Ellen bloggar om sitt fartfyllda liv, blandat med humor och skönhet.
Agent: Bo Thulin, actorsinsweden.comARKIVAnnons
Annons

Laddar http://ellen.chic.se/morgonlat/