Annons
Annonsroliga korvar och köttiga needs


Jag kan inte hjälpa det, men jag tycker att det är så jäääähääkla gott med köttbullar och makaroner (stuvade, helst). Snabbt, enkelt och supergött! Under tv-inspelningarna (när jag bodde på hotell i 7 veckor) åt jag catering och hotellmat VARJE dag. Det var ju skitnice till en början, njöt av varje tugga. Men efter några veckor blev det där riktigt overkill, det enda jag ville ha var……. Trumvirvel.

Köttbullar och makaroner.

Har ni förresten sett att det finns kulkorv? Bollkorvar. Korvbullar. Ascoolt ju!!


Kul korv!

Snart ska jag hem på lunch. Gissa vad jag ska äta?

Tack till er som gjort min resa till Hollywood med WCOPA möjlig www.wcopa.com
TAGGAR
Kommentera | Translate
OM ELLEN

Ellen Bergström är skådespelerska, bloggerska och sångerska. Hon har bland annat spelat Elsa i serien Elsas Värld, varit med i musikalprogrammet Jakten på Julia på SVT och dykt till sig en tredje plats i programmet Kändishoppet. Hon är uppvuxen i lilla Vingåker i Södermanland, men bestämde sig för ett par år sedan för att ta det stora klivet och flytta upp till Stockholm. Helt rätt val, det har hänt en hel del sen dess och mer kommer hända. Vi ser henne på vita duken i februari i Kjell Sundvalls långfilm I Nöd Eller Lust. Ellen bloggar om sitt fartfyllda liv, blandat med humor och skönhet.
Agent: Bo Thulin, actorsinsweden.comARKIVAnnons
Annons

Laddar http://ellen.chic.se/morgonlat/