Annons
AnnonsRyggont


Mina kuddar är verkligen odugliga, jag har så sjukt ont i ryggen/nacken. Det knakar så fort jag rör mig, kan knäcka längs hela ryggen nu, det låter hemskt!!! Kommer säkert förstöra varena kota jag har, så kommer jag gå runt som en kutryggad tant. Verklighetsbilden inom 5 år:


Jag måste börja träna också, det enda jag tänkt på efter Jespers sms klockan 05:23, kunde inte somna om. Kul! Är det något som villl börja träna pass med mig på Friskis och Svettis i Katrineholm!? Nu ska jag käka frulle — hörs sedan!

Ellen

Tack till er som gjort min resa till Hollywood med WCOPA möjlig www.wcopa.com
TAGGAR
Kommentera | Translate
OM ELLEN

Ellen Bergström är skådespelerska, bloggerska och sångerska. Hon har bland annat spelat Elsa i serien Elsas Värld, varit med i musikalprogrammet Jakten på Julia på SVT och dykt till sig en tredje plats i programmet Kändishoppet. Hon är uppvuxen i lilla Vingåker i Södermanland, men bestämde sig för ett par år sedan för att ta det stora klivet och flytta upp till Stockholm. Helt rätt val, det har hänt en hel del sen dess och mer kommer hända. Vi ser henne på vita duken i februari i Kjell Sundvalls långfilm I Nöd Eller Lust. Ellen bloggar om sitt fartfyllda liv, blandat med humor och skönhet.
Agent: Bo Thulin, actorsinsweden.comARKIVAnnons
Annons

Laddar http://ellen.chic.se/hemma-i-vingaker-och-lik-ebba-hultkvist-2/