Annons
AnnonsSer ljuset!


Det verkar som att saker och ting börjar klarna för mig nu! Pratade med min gamla chef som nu äger en biluthyrningsfirma i Sthlm och driver sajten stylesearch.com. Han hade extrajobb till mig efter nyår uppe i vår huvudstad, både på denna bilfirma och kanske även på Stylesearch. Det skulle ju vara super i så fall!! Har försökt få tag på min vän Calle som jag känt sedan jag var 12, han har nämligen en etta på Östermalm, och just nu pluggar han i Hällefors.

Sedan har jag så klart massa annat på G i Stockholms området, det är ju den egentliga anledningen till varför jag vill dit……… Dessutom känner jag att jag verkligen borde ta steget och flytta hemifrån snart alltså. Och jag vill inte flytta till en sketen etta i Katrineholm. Nej. Ska det vara flytt, så ska det vara FLYTT.

Nu mina fina vänner ska jag sova! Brukar alltid bli så att jag säger att jag ska sova, så blir det 2 h efter. Men nu ska jag bannemig hålla mig till det. Kommer vara så trött imorgon annars!!
Puss på eeeeeeeer!

Tack till er som gjort min resa till Hollywood med WCOPA möjlig www.wcopa.com
TAGGAR
Kommentera | Translate
OM ELLEN

Ellen Bergström är skådespelerska, bloggerska och sångerska. Hon har bland annat spelat Elsa i serien Elsas Värld, varit med i musikalprogrammet Jakten på Julia på SVT och dykt till sig en tredje plats i programmet Kändishoppet. Hon är uppvuxen i lilla Vingåker i Södermanland, men bestämde sig för ett par år sedan för att ta det stora klivet och flytta upp till Stockholm. Helt rätt val, det har hänt en hel del sen dess och mer kommer hända. Vi ser henne på vita duken i februari i Kjell Sundvalls långfilm I Nöd Eller Lust. Ellen bloggar om sitt fartfyllda liv, blandat med humor och skönhet.
Agent: Bo Thulin, actorsinsweden.comARKIVAnnons
Annons

Laddar http://ellen.chic.se/morgonlat/