Annons
AnnonsShopping


Hade lite tid över innan bussen gick idag, så jag tog mig en runda på stan! Shopping är sinnesfrid för mig… Mår så jäkla bra när jag får gå runt och kolla på saker. Slipper tänka på annat med andra ord… Det blev lite inredning också..


Bomullspads, våtservetter, reseförpackningar (ännu fler, haha), tandborstskydd, vårdande läppgrejs & ögonbindel!!

Två fina ljusstakar från Åhléns! Jobbigt bara att ena sprack när jag skulle sätta i stearinljuset….. (De var gjorda av glas).
LOVE it! Hängare i form av en elefant! Köpte den på Åhléns också.
The wonder treatment! MY MUST HAVE! Mina ögonbryn vill alltid stå åt alla håll och kanter. Eyebrow control är världens bästa grej! Som en mascara fast till brynen (som gör att de ligger exakt som du vill). Finns även en liknande på H&M och även på Make Up Store!

Shit vad jag börjar skriva på engelska…. I think I need my US….

Tack till er som gjort min resa till Hollywood med WCOPA möjlig www.wcopa.com
TAGGAR
Kommentera | Translate
OM ELLEN

Ellen Bergström är skådespelerska, bloggerska och sångerska. Hon har bland annat spelat Elsa i serien Elsas Värld, varit med i musikalprogrammet Jakten på Julia på SVT och dykt till sig en tredje plats i programmet Kändishoppet. Hon är uppvuxen i lilla Vingåker i Södermanland, men bestämde sig för ett par år sedan för att ta det stora klivet och flytta upp till Stockholm. Helt rätt val, det har hänt en hel del sen dess och mer kommer hända. Vi ser henne på vita duken i februari i Kjell Sundvalls långfilm I Nöd Eller Lust. Ellen bloggar om sitt fartfyllda liv, blandat med humor och skönhet.
Agent: Bo Thulin, actorsinsweden.comARKIVAnnons
Annons

Laddar http://ellen.chic.se/morgonlat/