Annons
AnnonsSimpor och grodfötter


Aaaaaah!! Jag har hittat klipp på Simpor och grodfötter på YouTube. Fysatan vad rädd jag var för det programmet när jag var liten. Ryser nästan när jag ser på det nu. Läskigt! Kommer ni ihåg? Såg nu att det sändes 94-95, då var jag alltså 5 år gammal. Inte konstigt att jag typ sket på mig när jag såg det, hahaha.

Tack till er som gjort min resa till Hollywood med WCOPA möjlig www.wcopa.com
TAGGAR
Kommentera | Translate
OM ELLEN

Ellen Bergström är skådespelerska, bloggerska och sångerska. Hon har bland annat spelat Elsa i serien Elsas Värld, varit med i musikalprogrammet Jakten på Julia på SVT och dykt till sig en tredje plats i programmet Kändishoppet. Hon är uppvuxen i lilla Vingåker i Södermanland, men bestämde sig för ett par år sedan för att ta det stora klivet och flytta upp till Stockholm. Helt rätt val, det har hänt en hel del sen dess och mer kommer hända. Vi ser henne på vita duken i februari i Kjell Sundvalls långfilm I Nöd Eller Lust. Ellen bloggar om sitt fartfyllda liv, blandat med humor och skönhet.
Agent: Bo Thulin, actorsinsweden.comARKIVAnnons
Annons

Laddar http://ellen.chic.se/morgonlat/