Annons
AnnonsSitter på kontooor


Heyylow! Hoppas ni har det braa =) Jag sitter här på Mikes kontor, har fått ”låna” en liten kontorsplats här. Det blir faktiskt SÅ mycket enklare att göra saker när man är någon annanstans än hemma. Vi har ju fått lägenhet nu, och där finns det plats för ett skrivbord! Min överfyllda hjärna behöver lite struktur. Lite svårt att hitta ett snyggt skrivbord bara, satfläsk så dyrt det är… Men detta var väl fint? http://www.furniturebox.se/sv/artiklar/alsvik-skrivbord-140-rokfargat-glas.html Ja, vi får se vad det blir, vi flyttar faktiskt redan om 2 veckor 😀 😀

På morgonen nu var jag och Mike (!) på ett litet morgonevent med skönhetsmärket Comfort Zone. Jag försöker få in Mike lite i skönhetssvängen, då jag tycker att det finns alldeles för få killar som intresserar sig för det. Men.. det går så där. Han missuppfattade mig och trodde att vi skulle gå på en ansiktsbehandling, så han rakade av hela skägget och vaknade snabbt som attan imorse.. När jag sedan sa att det var lite mer informativt så blev han inte lika peppad.. Men han hade lovat, så han fick följa med ändå, och jag tror ändå han tyckte det var lite kul =)

Nu sitter vi i alla fall här på kontoret, jag ska alldeles strax ge mig ut på ett möte, sedan till United Screens och skriva manus (måste ju göra nya YouTube-videos) och sedan ikväll in i studion och göra lite musik!

Det är nog bäst att jag ger mig av nu, ni ser mina pigga ögon.. det rimmar inte gott när ens pojkvän ska sitta och göra viktiga saker. Bus-Ellen….

12202209_10156269595900217_280010808_n12212118_10156269605910217_1679643031_n

TAGGAR
1 kommentar | Translate
OM ELLEN

Ellen Bergström är skådespelerska, bloggerska och sångerska. Hon har bland annat spelat Elsa i serien Elsas Värld, varit med i musikalprogrammet Jakten på Julia på SVT och dykt till sig en tredje plats i programmet Kändishoppet. Hon är uppvuxen i lilla Vingåker i Södermanland, men bestämde sig för ett par år sedan för att ta det stora klivet och flytta upp till Stockholm. Helt rätt val, det har hänt en hel del sen dess och mer kommer hända. Vi ser henne på vita duken i februari i Kjell Sundvalls långfilm I Nöd Eller Lust. Ellen bloggar om sitt fartfyllda liv, blandat med humor och skönhet.
Agent: Bo Thulin, actorsinsweden.comARKIVAnnons
Annons

Laddar http://ellen.chic.se/hyra-stuga-uppe-i-norr/