Annons
AnnonsSka vi gå ut och gå?


Ja, den meningen får vår hund Tarzan att ställa öronen rakt upp och sedan lägga huvudet på sned ”ska vi, kan vi?”. På vintern är det inte så himla skoj att gå ut med raket-Tarzan eftersom att han drar som en galning. Mamma har ramlat på arslet otaliga gånger.

Min syster har nu kommit på en ny ut-och-gå-grej
. Hon drar på sig slalompjäxorna och slalomskidorna, sätter på Tarzan en sele och låter han dra henne runt hela kvarteret. Gud vad roligt det ser ut!! Hahaha.

Tack till er som gjort min resa till Hollywood med WCOPA möjlig www.wcopa.com
TAGGAR
Kommentera | Translate
OM ELLEN

Ellen Bergström är skådespelerska, bloggerska och sångerska. Hon har bland annat spelat Elsa i serien Elsas Värld, varit med i musikalprogrammet Jakten på Julia på SVT och dykt till sig en tredje plats i programmet Kändishoppet. Hon är uppvuxen i lilla Vingåker i Södermanland, men bestämde sig för ett par år sedan för att ta det stora klivet och flytta upp till Stockholm. Helt rätt val, det har hänt en hel del sen dess och mer kommer hända. Vi ser henne på vita duken i februari i Kjell Sundvalls långfilm I Nöd Eller Lust. Ellen bloggar om sitt fartfyllda liv, blandat med humor och skönhet.
Agent: Bo Thulin, actorsinsweden.comARKIVAnnons
Annons

Laddar http://ellen.chic.se/morgonlat/