Annons
AnnonsSkrev en låt igår


Igår skrev jag och Tony Nilsson en ny låt. Vi har alltid skrivit låtar på engelska (som jag aldrig släppt), men den här gången fick jag verkligen en känsla att jag ville skriva på svenska. Jag ville skriva en låt som verkligen BETYDER något för mig, och förhoppningsvis för andra. Den handlar om hur det är att leva i ett destruktivt förhållande, och känslan att man glömmer bort sig själv så lätt. Man glömmer bort sina egna värderingar och hur man egentligen vill leva sitt liv.

Här kommer ett utdrag ur texten:

Vers
Det var bättre då och då för ett år sen
när jag inte straffades för mina fel
Och det blev värre sen och så förra veckan
vi blev ihop igen sen ångra jag de

Men tiden går så fort nu är det vår
och ingen frågar längre hur jag mår

Brygga
Jag älskar dig som ingen annan gör
Och kommer hata mig för de tills jag dör
Du glömde bort mig

Vi kommer släppa låten om bara nån vecka!!
Jag vill få ut den, nu nu nu!!!!! Jag vill göra en musikvideo!! NU! IGÅR!!!

TAGGAR
2 kommentarer | Translate
OM ELLEN

Ellen Bergström är skådespelerska, bloggerska och sångerska. Hon har bland annat spelat Elsa i serien Elsas Värld, varit med i musikalprogrammet Jakten på Julia på SVT och dykt till sig en tredje plats i programmet Kändishoppet. Hon är uppvuxen i lilla Vingåker i Södermanland, men bestämde sig för ett par år sedan för att ta det stora klivet och flytta upp till Stockholm. Helt rätt val, det har hänt en hel del sen dess och mer kommer hända. Vi ser henne på vita duken i februari i Kjell Sundvalls långfilm I Nöd Eller Lust. Ellen bloggar om sitt fartfyllda liv, blandat med humor och skönhet.
Agent: Bo Thulin, actorsinsweden.comARKIVAnnons
Annons

Laddar http://ellen.chic.se/vilken-kaosdag/