Annons
AnnonsSneakers med klack


Jag är totalt förälskad i mina Nike-skor jag köpte för ca ett halvår sedan. Sky Hi Essentials. Jag har använt SÖNDER dem. Funkar att ha till en klänning utan att det blir den där ”platta” sneakerskänslan. Nu har mina börjat lukta gammal bäver, så det var dags att beställa ett par nya. Jag har storlek 36 i vanliga fall, men jag tycker de är rätt små i storleken, så jag har storlek 36,5 på mina (US 6). Mina hittade jag på Sneakers’n’Stuff. Finns en internetbutik och en fysisk butik på Söder i Stockholm (minns inte adressen nu men typ vid Medborgarplatsen).

Nike Sky Hi

Egentligen ville jag ha dessa, men de fanns inte i min storlek 🙁

Skärmavbild 2015-01-05 kl. 15.13.43

 

TAGGAR
Kommentera | Translate
OM ELLEN

Ellen Bergström är skådespelerska, bloggerska och sångerska. Hon har bland annat spelat Elsa i serien Elsas Värld, varit med i musikalprogrammet Jakten på Julia på SVT och dykt till sig en tredje plats i programmet Kändishoppet. Hon är uppvuxen i lilla Vingåker i Södermanland, men bestämde sig för ett par år sedan för att ta det stora klivet och flytta upp till Stockholm. Helt rätt val, det har hänt en hel del sen dess och mer kommer hända. Vi ser henne på vita duken i februari i Kjell Sundvalls långfilm I Nöd Eller Lust. Ellen bloggar om sitt fartfyllda liv, blandat med humor och skönhet.
Agent: Bo Thulin, actorsinsweden.comARKIVAnnons
Annons

Laddar http://ellen.chic.se/billiga-visitkort/