Annons
AnnonsStå upp för de tysta


Lärare och elever, se hit. Den här filmen borde visas i alla klasser nu när skolan börjar. Tipsa din lärare om att visa den. Barn behöver i tidig ålder börja lära känna mer empati för andra, SPECIELLT i den här mediavärlden vi lever i idag.

Det är lätt att säga
”Du får inte gör så”,
”Varför?”
”Därför!”.

Vadå därför? Det är som när en lärare säger att du ska lära dig matte, men inte kan förklara varför. De behöver få se och känna vad konsekvensen blir om de gör en viss sak. Föräldrar måste inse att deras barn kan vara änglar hemma men något helt annat på skolgården.

Barn är bara barn… Men ibland känns det som att vi glömmer bort att barn är faktiskt är riktigt smarta. Vi kan lära dem vad som gör andra människor ledsna, vi kan lära dem att känna empati för andra.

Jag funderar ärligt talat många gånger över varför det inte finns någon slags ”kamrat-undervisning” i skolan. Jag vet inte hur många gånger jag läser kommentarer från 12-åringar på Instagram som är HEEELT utom denna värld. De tror liksom att internet inte är på riktigt och att det inte är riktiga människor som läser deras kommentarer.

Jag blev väldigt tagen och glad över att den här filmen har gjorts. BRA gjort Lennart Bång. TACK!

TAGGAR
1 kommentar | Translate
OM ELLEN

Ellen Bergström är skådespelerska, bloggerska och sångerska. Hon har bland annat spelat Elsa i serien Elsas Värld, varit med i musikalprogrammet Jakten på Julia på SVT och dykt till sig en tredje plats i programmet Kändishoppet. Hon är uppvuxen i lilla Vingåker i Södermanland, men bestämde sig för ett par år sedan för att ta det stora klivet och flytta upp till Stockholm. Helt rätt val, det har hänt en hel del sen dess och mer kommer hända. Vi ser henne på vita duken i februari i Kjell Sundvalls långfilm I Nöd Eller Lust. Ellen bloggar om sitt fartfyllda liv, blandat med humor och skönhet.
Agent: Bo Thulin, actorsinsweden.comARKIVAnnons
Annons

Laddar http://ellen.chic.se/healing-times/