Annons
AnnonsStiffmeister är hemma och tävling imorgon!


Stephanie är här på besök hos mig! Ända från Barcelona. Smällt i oss ett varsitt tunnbröd och ett glas med oboy. Gött! Snackat en massa skit och rövarhistorier, jag om USA och Stephanie om sitt partyliv i Barcelona (host, pluggliv). Stephanie är alltså hemma på besök i kalla Sverige, och har varit borta 4 månader nu. Och jag fick äran att träffa henne! LYX!

Här kommer lite bilder från stylingen och promotandet idag. Välkommen till Fru Quist, Köpmangatan 12 i Katrineholm (Himlavalvets gamla lokaler).
Dessutom kommer det även upp en tävling i samarbete med den nya salongen Fru Quist imorgon. Håll utkik ni som bor i Katrineholmstrakten :D

Tack till er som gjort min resa till Hollywood med WCOPA möjlig www.wcopa.com
TAGGAR
Kommentera | Translate
OM ELLEN

Ellen Bergström är skådespelerska, bloggerska och sångerska. Hon har bland annat spelat Elsa i serien Elsas Värld, varit med i musikalprogrammet Jakten på Julia på SVT och dykt till sig en tredje plats i programmet Kändishoppet. Hon är uppvuxen i lilla Vingåker i Södermanland, men bestämde sig för ett par år sedan för att ta det stora klivet och flytta upp till Stockholm. Helt rätt val, det har hänt en hel del sen dess och mer kommer hända. Vi ser henne på vita duken i februari i Kjell Sundvalls långfilm I Nöd Eller Lust. Ellen bloggar om sitt fartfyllda liv, blandat med humor och skönhet.
Agent: Bo Thulin, actorsinsweden.comARKIVAnnons
Annons

Laddar http://ellen.chic.se/morgonlat/