Annons
AnnonsStökigt!!En bild tagen från imorse. Amandas arm och en nyvaken jag med världens coolaste tofflor. Bland ett hav av kläder och grejer. Jag kommer fan aldrig lära mig att hålla ordning!!! Jag borde vara med i ”Ung och bortskämd”, ärligt. Inte så att jag får allt jag pekar på, men när det kommer till annat så är jag bannemig bortskämd……..

Och jag erkänner det! Det är väl en bra början? Eller? Sitter just nu på tåget till Stockholm. Är så hungrig så jag dör. Och ingen restaurangvagn har de. Åoahdhdjkajshdj. Ska laga mat i min kokvrå när jag kommer fram. Tråkigt att vara ensam.

Ska nog ringa någon som kan göra mig sällskap!!

Tack till er som gjort min resa till Hollywood med WCOPA möjlig www.wcopa.com
TAGGAR
Kommentera | Translate
OM ELLEN

Ellen Bergström är skådespelerska, bloggerska och sångerska. Hon har bland annat spelat Elsa i serien Elsas Värld, varit med i musikalprogrammet Jakten på Julia på SVT och dykt till sig en tredje plats i programmet Kändishoppet. Hon är uppvuxen i lilla Vingåker i Södermanland, men bestämde sig för ett par år sedan för att ta det stora klivet och flytta upp till Stockholm. Helt rätt val, det har hänt en hel del sen dess och mer kommer hända. Vi ser henne på vita duken i februari i Kjell Sundvalls långfilm I Nöd Eller Lust. Ellen bloggar om sitt fartfyllda liv, blandat med humor och skönhet.
Agent: Bo Thulin, actorsinsweden.comARKIVAnnons
Annons

Laddar http://ellen.chic.se/usa-baby/