Annons
AnnonsSummerbuuurst och Rhodos


I fredags var jag på Summerburst, Ur & Penn bjöd in till fest! Så vi började med en stylingkväll med ett 20-tal brudar (och Daniel Paris haha). Sedan åkte vi buss bort till festivalområdet. Det var riktigt roligt, även om jag var sjuk och rätt tung i huvudet.

5 3
Bilderna är lånade av Stureplan.se

Igår så skippade jag att gå, stannade hemma istället och kollade på resor. Det ska ju tydligen regna nu hela veckan, jag vill ha sol!! Så nu har jag bokat en resa till Rhodos – IMORGON! Haha. Har dock inte bestämt vart på Rhodos vi ska bo ännu, vill inte bo i allt kaos i Rhodos Stad… Funderar på Faliraki, eller Ixia beach!

TAGGAR
5 kommentarer | Translate
OM ELLEN

Ellen Bergström är skådespelerska, bloggerska och sångerska. Hon har bland annat spelat Elsa i serien Elsas Värld, varit med i musikalprogrammet Jakten på Julia på SVT och dykt till sig en tredje plats i programmet Kändishoppet. Hon är uppvuxen i lilla Vingåker i Södermanland, men bestämde sig för ett par år sedan för att ta det stora klivet och flytta upp till Stockholm. Helt rätt val, det har hänt en hel del sen dess och mer kommer hända. Vi ser henne på vita duken i februari i Kjell Sundvalls långfilm I Nöd Eller Lust. Ellen bloggar om sitt fartfyllda liv, blandat med humor och skönhet.
Agent: Bo Thulin, actorsinsweden.comARKIVAnnons
Annons

Laddar http://ellen.chic.se/summerburst-2/