Annons
AnnonsSurströmming? Eller?


Blaaeeeeeh. Gosh vad trött jag är! Blev ett himla hålligång här hemma igår. Kom en del folk alltså, och jag mådde inte bra när jag vaknade klockan 12 imorse. Nu mår jag bra igen! Blir dock en lugn kväll ikväll… Det regnar också, jäkla Sverige. Tycker det kunde få varit samma väder som igår. Grannen har bjudit över oss på surströmming? SURSTRÖMMING? Hur jäkla äckligt luktar inte det? Hur kan det vara gott? Jag har aldrig testat det, och det verkar som att dagen den 7:e augusti 2010 ska bli premiären för en viss Ellen Bergström. Jag ska ge er en utförlig exploderande recension på hur det smakar sen.

Bjuder på ett litet bildregn från igår:

Mm, nu ska jag äta mina kex jag köpte igår! ”Flöde Pikant” heter den ena osten och den andra är en vanlig färskost med vitlökssmak. Till det ska jag dricka ett stooooort glas med citronvatten & is. Mamma skulle ringa när de skulle börja äta surströmming…….

Tack till er som gjort min resa till Hollywood med WCOPA möjlig www.wcopa.com
TAGGAR
Kommentera | Translate
OM ELLEN

Ellen Bergström är skådespelerska, bloggerska och sångerska. Hon har bland annat spelat Elsa i serien Elsas Värld, varit med i musikalprogrammet Jakten på Julia på SVT och dykt till sig en tredje plats i programmet Kändishoppet. Hon är uppvuxen i lilla Vingåker i Södermanland, men bestämde sig för ett par år sedan för att ta det stora klivet och flytta upp till Stockholm. Helt rätt val, det har hänt en hel del sen dess och mer kommer hända. Vi ser henne på vita duken i februari i Kjell Sundvalls långfilm I Nöd Eller Lust. Ellen bloggar om sitt fartfyllda liv, blandat med humor och skönhet.
Agent: Bo Thulin, actorsinsweden.comARKIVAnnons
Annons

Laddar http://ellen.chic.se/morgonlat/