Annons
AnnonsSvar från arbetsintervjun


Just det, han ringde idag från NK. Det blev ett nej. Men jag blev inte ledsen över det, (eller jo lite), MEN han sa nej eftersom jag inte kommer kunna jobba förrän den 18:e december (för mycket att lära in under en så intensiv period). OM det inte hade varit för USA-resan så hade han anställt mig utan tvekan! Han sa att min intervju var super och att jag verkade vara en otroligt glad och positiv tjej, och att jag skulle höra av mig efter julrushen för att tala om jobb efter januari! Så jag blev bara så glad över att han fick en bra bild av mig eftersom jag kände att intervjun gick skit! Man ska inte alltid lyssna på sin magkänsla, inte alltid.. Och nu kanske jag har halvtid(?) på herrekiperingen efter januari? Vem vet? Jag gillar’t.

Veckans tips från milady.se: shoppa biliiga märkeskläder på outletshoppen Modemani.se
Dior, D&G, Prada, Burberry… KLICKA HÄR!

Tack till er som gjort min resa till Hollywood med WCOPA möjlig www.wcopa.com
TAGGAR
Kommentera | Translate
OM ELLEN

Ellen Bergström är skådespelerska, bloggerska och sångerska. Hon har bland annat spelat Elsa i serien Elsas Värld, varit med i musikalprogrammet Jakten på Julia på SVT och dykt till sig en tredje plats i programmet Kändishoppet. Hon är uppvuxen i lilla Vingåker i Södermanland, men bestämde sig för ett par år sedan för att ta det stora klivet och flytta upp till Stockholm. Helt rätt val, det har hänt en hel del sen dess och mer kommer hända. Vi ser henne på vita duken i februari i Kjell Sundvalls långfilm I Nöd Eller Lust. Ellen bloggar om sitt fartfyllda liv, blandat med humor och skönhet.
Agent: Bo Thulin, actorsinsweden.comARKIVAnnons
Annons

Laddar http://ellen.chic.se/morgonlat/