Annons
AnnonsTack emelie talvis


Som gjort den fina headern till mig! Ni hittar hennes blogg här.

Som ni märkt så har jag alltså bytt blogg, nu till finest.se/milady (ska snart fixa länken milady.se hit). Anledningen till flytten? Jo, för att metrobloggen är riktigt seg och det är ofta mycket buggar. Man kan inte heller se IP-adresser på de som kommenterar! Men jag har gillat metrobloggen, och det känns lite hårt att lämna min gamla blogg (som jag faktiskt haft sedan vintern 2007…) Men förnyelse behövs, fick ett mail för några månader sedan där de frågade om jag ville börja blogga här. SÅ lång tid tog det för mig att förflytta mig, haha.

Nu är jag här i alla fall! Om det kommer nya läsare så kan ni läsa om vem jag är på min profil här på finest!

Kram Ellen Bergström

Tack till er som gjort min resa till Hollywood med WCOPA möjlig www.wcopa.com
TAGGAR
Kommentera | Translate
OM ELLEN

Ellen Bergström är skådespelerska, bloggerska och sångerska. Hon har bland annat spelat Elsa i serien Elsas Värld, varit med i musikalprogrammet Jakten på Julia på SVT och dykt till sig en tredje plats i programmet Kändishoppet. Hon är uppvuxen i lilla Vingåker i Södermanland, men bestämde sig för ett par år sedan för att ta det stora klivet och flytta upp till Stockholm. Helt rätt val, det har hänt en hel del sen dess och mer kommer hända. Vi ser henne på vita duken i februari i Kjell Sundvalls långfilm I Nöd Eller Lust. Ellen bloggar om sitt fartfyllda liv, blandat med humor och skönhet.
Agent: Bo Thulin, actorsinsweden.comARKIVAnnons
Annons

Laddar http://ellen.chic.se/hemma-i-vingaker-och-lik-ebba-hultkvist-2/