Annons
AnnonsTick tack tick….


Är jag ensam om att inte kunna sova när en klocka tickar? När jag ligger där i sängen och hör det där irriterande ljudet så flyger jag upp som en alengalen idiot och letar upp klockjäveln. Cissis klockor fick sig en riktig omgång. Mormor har också fått smaka på min klockterror. Men jag har ett problem. Det är en liten klocka som ligger och tickar i Amandas rum, jag hör den ibland. Men jag kan bannemig inte hitta den! Blir helt tokig! Nu är det ok eftersom jag sover ute i ”hallen” på övervåningen, MEN istället så ska toaletten stå och rinna! Drip drip slingelslngelrisland drip. Graaaaahhhooshsh!!! Jag hatar ljud när jag ska sova, och när jag väl bestämt mig för att jag inte kan sova när jag hör ljudet, ja. Kört.

TAGGAR
Kommentera | Translate
OM ELLEN

Ellen Bergström är skådespelerska, bloggerska och sångerska. Hon har bland annat spelat Elsa i serien Elsas Värld, varit med i musikalprogrammet Jakten på Julia på SVT och dykt till sig en tredje plats i programmet Kändishoppet. Hon är uppvuxen i lilla Vingåker i Södermanland, men bestämde sig för ett par år sedan för att ta det stora klivet och flytta upp till Stockholm. Helt rätt val, det har hänt en hel del sen dess och mer kommer hända. Vi ser henne på vita duken i februari i Kjell Sundvalls långfilm I Nöd Eller Lust. Ellen bloggar om sitt fartfyllda liv, blandat med humor och skönhet.
Agent: Bo Thulin, actorsinsweden.comARKIVAnnons
Annons

Laddar http://ellen.chic.se/morgonlat/