Annons
AnnonsTILDA ÅKER TILL NYC IMORGON!!


Oh my…… De sista orden jag sa till Tilda innan hon stängde ytterdörren här hos Amanda var ”Vi ses i Orlando”. HUR SJUKT ÄR INTE DET??! JAG DRAR OM 10 DAGAR OCH JAG KUNDE INTE LÄNGTA EFTER DET MER ÄN NU!!!!!!!!! Jag vill bara härifrån!!! Det finns inget hellre jag vill än att — DRA. DRA. DRA! Och jag DRAR om 10 dagar. Jag ska packa så lite i min väska. Jag ska shoppa mycket och jag ska ha så otroligt kul!!!!! AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAHHHHH!!!! Kan inte tiden gå fortare? Jag vill inte tänka mer. Jag vill härifrån. Fuck THE SWEDISH LIFE, avundsjukan och alla problem.

Ja, jag är lite bitter idag, fast ändå så glad. Imorgon drar jag och Emelie till Karlskrona, det ska bli riktigt skoj!


TAGGAR
Kommentera | Translate
OM ELLEN

Ellen Bergström är skådespelerska, bloggerska och sångerska. Hon har bland annat spelat Elsa i serien Elsas Värld, varit med i musikalprogrammet Jakten på Julia på SVT och dykt till sig en tredje plats i programmet Kändishoppet. Hon är uppvuxen i lilla Vingåker i Södermanland, men bestämde sig för ett par år sedan för att ta det stora klivet och flytta upp till Stockholm. Helt rätt val, det har hänt en hel del sen dess och mer kommer hända. Vi ser henne på vita duken i februari i Kjell Sundvalls långfilm I Nöd Eller Lust. Ellen bloggar om sitt fartfyllda liv, blandat med humor och skönhet.
Agent: Bo Thulin, actorsinsweden.comARKIVAnnons
Annons

Laddar http://ellen.chic.se/morgonlat/