Annons
AnnonsTillbaka till verkligheten


Oj!! Vad längesedan det var jag skrev här. Har varit fullt upp med repande inför Snövit-musikalen, från morgon till kväll. Det har varit tre hektiska veckor, sååå mycket nya intryck och lärdomar. Jag har ju aldrig stått på en scen och spelat teater förr, har bara spelat framför en kamera, så nu är det helt andra regler som gäller. Betydligt mycket större spel och tydligare riktlinjer.. Nervositeten sprider sig i kroppen så fort jag tänker på att vi faktiskt kommer att stå där på scenen den 1:a november och ha premiär! Min första musikal.. sjukt egentligen…

Idag har jag haft en riktig ”fixar-dag”, började dagen med att monsterstäda hela badrummet, skrubbade alla väggar och hörn. Använde nått spanskt medel jag hittade i skåpet SOM VAR SÅ SJUKT STARKT. Jag märkte inte det förrän jag sprayat ner hela väggarna, sedan spred det sig en doft av typ.. blonderingsmedel? Det gick inte att andas. Hela lägenheten stank!! Inte klorin, utan BETYDLIGT mycket starkare. Ingen aning om vad det var, men kommer INTE använda det igen. Rent blev det i alla fall.. haha. Sedan kollade jag på en dokumentär om IS på SVT.. fyfan så jag grät!! Usch så vår värld ser ut, och hur de behandlar sina kvinnor.. helt sjukt.

Nu ligger jag i alla fall i min nybäddade säng, ska alldeles strax gå och hämta tvätten, sedan fortsätta fixa här hemma. På måndag åker jag till Mike i New York!! Ska bli så himla kul!! Både att få träffa honom som jag inte sett nu på 3 veckor, men också för att för första gången besöka New York. Ska fixa en ny kamera innan dess, måste bli bättre på att ta bilder och mitt minne på mobilen är fullt haha.

Just det, igår medverkade jag och Yohio i Vardagspuls på TV4, om ni vill ser intervjun så finns den här: http://www.tv4play.se/program/vardagspuls?video_id=3201608

Skärmavbild 2015-09-12 kl. 19.23.54

TAGGAR
2 kommentarer | Translate
OM ELLEN

Ellen Bergström är skådespelerska, bloggerska och sångerska. Hon har bland annat spelat Elsa i serien Elsas Värld, varit med i musikalprogrammet Jakten på Julia på SVT och dykt till sig en tredje plats i programmet Kändishoppet. Hon är uppvuxen i lilla Vingåker i Södermanland, men bestämde sig för ett par år sedan för att ta det stora klivet och flytta upp till Stockholm. Helt rätt val, det har hänt en hel del sen dess och mer kommer hända. Vi ser henne på vita duken i februari i Kjell Sundvalls långfilm I Nöd Eller Lust. Ellen bloggar om sitt fartfyllda liv, blandat med humor och skönhet.
Agent: Bo Thulin, actorsinsweden.comARKIVAnnons
Annons

Laddar http://ellen.chic.se/radiopratare/