Annons
AnnonsTjejkväll hos mig på fredag!!


Hörrni mina tjejer! Jag har inte alla era telefonnummer och så vidare!! Men jag vill i alla fall skriva att ni är välkomna hem till mig ute i Vingåker på födelsedags-/avskedspartaj på fredag 5 nov! Klockan 20.00 drar vi igång med lite tacos, sedan tänkte jag köra lite frågesport och annat skojsigt. Vi tar sedan buss eller taxi in till Katrineholm och skakar rumpan på Harry’s (för de som vill). Jag hoppas verkligen att så många som möjligt kan komma!

Om du inte fått inbjudan så är det bara att facebooka mig! Tag med egen alkoholhaltig dryck, jag kan bjuda på 2.25:or, det är det enda jag har råd med nu när jag ska till andra sidan Atlanten…. Haha! Och just, ni som fått inbjudan får jättegärna höra av er till mig och berätta om ni kommer eller ej, så jag kan räkna på hur många vi blir!!

Puss på er, så ses vi förhoppningsvis på fredag <3

Tack till er som gjort min resa till Hollywood med WCOPA möjlig www.wcopa.com
TAGGAR
Kommentera | Translate
OM ELLEN

Ellen Bergström är skådespelerska, bloggerska och sångerska. Hon har bland annat spelat Elsa i serien Elsas Värld, varit med i musikalprogrammet Jakten på Julia på SVT och dykt till sig en tredje plats i programmet Kändishoppet. Hon är uppvuxen i lilla Vingåker i Södermanland, men bestämde sig för ett par år sedan för att ta det stora klivet och flytta upp till Stockholm. Helt rätt val, det har hänt en hel del sen dess och mer kommer hända. Vi ser henne på vita duken i februari i Kjell Sundvalls långfilm I Nöd Eller Lust. Ellen bloggar om sitt fartfyllda liv, blandat med humor och skönhet.
Agent: Bo Thulin, actorsinsweden.comARKIVAnnons
Annons

Laddar http://ellen.chic.se/morgonlat/