Annons
AnnonsTough Viking Hagaparken


Jaaa ni. Här ligger jag i sängen, helt mööörbultad. Shit vilken grej!! Jag klarade Tough Viking, det trodde jag aldrig!

Jag och Kevin Triguero sprang loppet, så klart första starttiden med ”eliten”.. eh.. Vi fick bl.a. springa in i ett gäng med hungriga rugbyspelare (jag fick panik och sprang tillbaka…. hahahah) sedan ner i en istunna, monkey bar, springa uppför aaasbranta backar och i terräng (min kondition är.. obefintlig, fy så det sved i halsen), klättra över höga containrar, hinder, klättra uppför ett rep 4 meter upp i luften, simma i iskallt vatten, springa uppför en 5 meter hög ramp och sist…. springa genom ”tentakler” med 10 000 volt i. Jag fick 3 stötar, asså.. det var så obehagligt. Grät när jag kom fram, fick en sådan chock hahahha. But we did it!! Daniel bangade i sista sekund, men han var med och hejade, med pompoms hahaha.

Jag är i alla fall sjukt stolt över mig själv att jag vågade och att jag klarade det!! I veckan så kommer klippet ut när vi springer =)

11o=ToughViking-GG12web 11o=ToughViking-GG11web 11o=ToughViking-GG9web 11o=ToughViking-GG8web 11o=ToughViking-GG7web 11o=ToughViking-GG6web 11o=ToughViking-GG5web 11o=ToughViking-GG4web 11o=ToughViking-GG2web 11o=ToughViking,GG15web

TAGGAR
5 kommentarer | Translate
OM ELLEN

Ellen Bergström är skådespelerska, bloggerska och sångerska. Hon har bland annat spelat Elsa i serien Elsas Värld, varit med i musikalprogrammet Jakten på Julia på SVT och dykt till sig en tredje plats i programmet Kändishoppet. Hon är uppvuxen i lilla Vingåker i Södermanland, men bestämde sig för ett par år sedan för att ta det stora klivet och flytta upp till Stockholm. Helt rätt val, det har hänt en hel del sen dess och mer kommer hända. Vi ser henne på vita duken i februari i Kjell Sundvalls långfilm I Nöd Eller Lust. Ellen bloggar om sitt fartfyllda liv, blandat med humor och skönhet.
Agent: Bo Thulin, actorsinsweden.comARKIVAnnons
Annons

Laddar http://ellen.chic.se/imorgon-ar-det-tough-viking/