Annons
AnnonsTräning ger endorfiner


Sådär! Nu har jag varit och tränat med Alexandra och hennes kompis Emma. Vi höll på i en och en halvtimme, bara ben(!!). Höll på att smälla av när jag insåg att rulltrapporna stängts av vid Östermalmstorg. Gick ned som en vankande anka, haha! Det var i alla fall superkul, två riktigt härliga tjejer det där =) Det fick mig på väldigt bra humör! Efter det gick jag även till Rapide For Brows och färgade brynen och fick dem trådade. Jag låg där och skrek fula ord, fick en sån där känsla av att jag bara ville springa därifrån, hettade till i hela magen hahaha. Fint blev det i alla fall!

Nu har jag ätit korvstroganoff, denna gång gjorde jag den med vispgrädde! Behöver få i mig lite extra nu känner jag.

Mår fortfarande dåligt, men försöker verkligen att inte tänka på det… det är dock rätt svårt. Finns så mycket jag borde göra men som jag inte kan, har ingen energi eller inspiration till något. Men försöker inte stressa upp mig över det. Det kommer när det kommer..

11015279_10155280596935217_1906424691_n

TAGGAR
5 kommentarer | Translate
OM ELLEN

Ellen Bergström är skådespelerska, bloggerska och sångerska. Hon har bland annat spelat Elsa i serien Elsas Värld, varit med i musikalprogrammet Jakten på Julia på SVT och dykt till sig en tredje plats i programmet Kändishoppet. Hon är uppvuxen i lilla Vingåker i Södermanland, men bestämde sig för ett par år sedan för att ta det stora klivet och flytta upp till Stockholm. Helt rätt val, det har hänt en hel del sen dess och mer kommer hända. Vi ser henne på vita duken i februari i Kjell Sundvalls långfilm I Nöd Eller Lust. Ellen bloggar om sitt fartfyllda liv, blandat med humor och skönhet.
Agent: Bo Thulin, actorsinsweden.comARKIVAnnons
Annons

Laddar http://ellen.chic.se/god-morgon-sondag/