Annons
AnnonsTräningssuget kommer bara när det inte går att träna


Jag är så jäkla träningssugen så det finns inte! Men jag kan inte träna eftersom jag är sjuk. På något vänster så blir jag alltid träningssugen när jag är sjuk? Är det för att jag vet om att det inte ”går” att träna då? Så då kan jag vara sugen, utan att ha dåligt samvete för att jag inte går ner och tränar? Eller är

TAGGAR
Kommentera | Translate
OM ELLEN

Ellen Bergström är skådespelerska, bloggerska och sångerska. Hon har bland annat spelat Elsa i serien Elsas Värld, varit med i musikalprogrammet Jakten på Julia på SVT och dykt till sig en tredje plats i programmet Kändishoppet. Hon är uppvuxen i lilla Vingåker i Södermanland, men bestämde sig för ett par år sedan för att ta det stora klivet och flytta upp till Stockholm. Helt rätt val, det har hänt en hel del sen dess och mer kommer hända. Vi ser henne på vita duken i februari i Kjell Sundvalls långfilm I Nöd Eller Lust. Ellen bloggar om sitt fartfyllda liv, blandat med humor och skönhet.
Agent: Bo Thulin, actorsinsweden.comARKIVAnnons
Annons

Laddar http://ellen.chic.se/morgonlat/