Annons
AnnonsTrolljägarna imorgon


I morgon kommer avsnittet ut då jag är med i Trolljägarna. Ni som följt mig kanske minns att det var en kille vid namn ”cadpig47” som började kommentera mina bilder på Instagram. Till en början tänkte jag bara.. aja jag låter honom hållas. Men sedan ballade det hela ur.. och han skrev så sjuka saker till folk. Jag smsade honom och bad honom sluta. Jag fick tillbaka MIIIILS-långa sms som beskrev hur han ville utrota min ”sort” och grejer. Jag hade ingen aning om hur killen såg ut eller någonting, så när jag åkte hem och besökte Katrineholm (för jag visste att han kom därifrån) så var jag fasiken lite småskraj. Han visste ju hur jag såg ut…

Efter att sms-konversationen inte ledde någon vart beslöt jag mig i alla fall för att maila Aschberg, och de tog upp mitt fall. Det är ju inte bara mig han har varit på, utan han har kommenterat konstiga saker på flera av mina vänners Instagram också, så jag kände att han behövde veta att det inte var okej. Sjukt att jag ens tänkte tanken att åka och träffa honom själv!? haha. Jag är så knäpp ibland.

Man kan se förhandstitt av avsnittet på Viaplay, och nu när jag fick se honom och hans reaktion så är jag så glad att jag gjorde detta. Han verkar inte förstå ens vad han gjort? Han har i alla fall tagit bort sin Instagram nu såg jag.. hoppas att han lärde sig en läxa.

Om ni inte har Viaplay så kan ni iaf kolla på programmet kl 21 i morgon!

TAGGAR
9 kommentarer | Translate
OM ELLEN

Ellen Bergström är skådespelerska, bloggerska och sångerska. Hon har bland annat spelat Elsa i serien Elsas Värld, varit med i musikalprogrammet Jakten på Julia på SVT och dykt till sig en tredje plats i programmet Kändishoppet. Hon är uppvuxen i lilla Vingåker i Södermanland, men bestämde sig för ett par år sedan för att ta det stora klivet och flytta upp till Stockholm. Helt rätt val, det har hänt en hel del sen dess och mer kommer hända. Vi ser henne på vita duken i februari i Kjell Sundvalls långfilm I Nöd Eller Lust. Ellen bloggar om sitt fartfyllda liv, blandat med humor och skönhet.
Agent: Bo Thulin, actorsinsweden.comARKIVAnnons
Annons

Laddar http://ellen.chic.se/sjuk-5/