Annons
AnnonsUnderbara människor


Den här helgen i Umeå har faktiskt varit riktigt bra, trots en del kaos! (Jag har lärt mig att 10 bögar = kaos). Men jag har mött så otroligt underbara människor, jag är så otroligt glad för det. Ska berätta om en kille vid namn Alexander Burman vid senare tillfälle, han i mitten på denna bild.

Till höger ser ni Linni, som ni borde lägga på minnet, för inom en snar framtid kommer den tjejen vara en stor artist (det var hon som kompade mig i videon jag lagt upp i tidigare inlägg). Det kommer upp fler bilder så fort Rebecca lagt upp bilderna på Facebook

Tack Linni, Rebecca, Johanna, Mattiaz & Alexander!!

Tack till er som gjort min resa till Hollywood med WCOPA möjlig www.wcopa.com
TAGGAR
Kommentera | Translate
OM ELLEN

Ellen Bergström är skådespelerska, bloggerska och sångerska. Hon har bland annat spelat Elsa i serien Elsas Värld, varit med i musikalprogrammet Jakten på Julia på SVT och dykt till sig en tredje plats i programmet Kändishoppet. Hon är uppvuxen i lilla Vingåker i Södermanland, men bestämde sig för ett par år sedan för att ta det stora klivet och flytta upp till Stockholm. Helt rätt val, det har hänt en hel del sen dess och mer kommer hända. Vi ser henne på vita duken i februari i Kjell Sundvalls långfilm I Nöd Eller Lust. Ellen bloggar om sitt fartfyllda liv, blandat med humor och skönhet.
Agent: Bo Thulin, actorsinsweden.comARKIVAnnons
Annons

Laddar http://ellen.chic.se/morgonlat/