Annons
AnnonsUpdate from Vegas


Ja, som jag skrev i foregaende inlagg sa ar det alltsa OH MY GOD over here. Jag hade aldrig kunna forestalla mig Vegas sa har fett!? Allt ar som en drom. Alla byggnader och inredning, ja, som t.ex. vart hotell. Hela hotellet ser ut som New York! Med alla skyskrapor dessutom gar det en stor rollercoaster over alla dessa. Haha, fattar ni HUR sjukt eller? Hotellet mittemot har levande lejon!? Inne i vart hotell ser det ut som att man gar utomhus pa New Yorks gator. Jag ska ta kort och visa er!! Lovar. Kan inte ladda upp nagra bilder nu dock.. Men ja, Vegas ar SJUKT!

Ikvall ska vi mota upp Tildas gamla klasskompis som pluggar tennis har. Vi ska ut pa galejj! Jag ska dock ta det lilla lugna eftersom jag ska pa ett mote i LA imorgon. Jag har mote pa fredag och mandag ocksa. Ett utav dem ar pa Disney!!!!? SICK! Ja, jag vet. Wish me luck you guys!!

PUSS!

Tack till er som gjort min resa till Hollywood med WCOPA möjlig www.wcopa.com
TAGGAR
Kommentera | Translate
OM ELLEN

Ellen Bergström är skådespelerska, bloggerska och sångerska. Hon har bland annat spelat Elsa i serien Elsas Värld, varit med i musikalprogrammet Jakten på Julia på SVT och dykt till sig en tredje plats i programmet Kändishoppet. Hon är uppvuxen i lilla Vingåker i Södermanland, men bestämde sig för ett par år sedan för att ta det stora klivet och flytta upp till Stockholm. Helt rätt val, det har hänt en hel del sen dess och mer kommer hända. Vi ser henne på vita duken i februari i Kjell Sundvalls långfilm I Nöd Eller Lust. Ellen bloggar om sitt fartfyllda liv, blandat med humor och skönhet.
Agent: Bo Thulin, actorsinsweden.comARKIVAnnons
Annons

Laddar http://ellen.chic.se/morgonlat/