Annons
AnnonsUppdatering om mitt liv


Jag vet att jag har varit svinkass på att blogga, jag har haft så mycket annat i huvudet! Men jag tänkte jag skulle ge er en liten uppdatering i alla fall, även om den kanske blir kort.

Just nu så jobbar jag i alla fall på Coffeelounge i Katrineholm
, som är, precis som det heter — ett café med loungekänsla. Där jobbar även min bästa vän Amanda. Jag jobbar halvtid, så ca 5 h per dag. Cafét ligger i Kvarnenhuset om ni har vägarna förbi i Katrineholm!

Dessutom är jag även skriven som vikarie på skolorna i Vingåker – Sävsta, Hansjö & Vidåker, vilket är elever från 7 till 16 år.

I oktober ska jag även jobba som demopersonal i Örebro, detta kommer ske 2 ggr i veckan. Jag kommer åka runt tillsammans med Unilevers säljare i olika matbutiker i hela Örebro och ge ut smakprov på smöret Flora, som kommit tillbaka igen efter 7 års dvala. Det passar ju mig perfekt eftersom att jag ÄLSKAR smör, speciellt detta som smakar likadant som Bregott. It’s the shit. Så att, så ser det ut! Ett himla pendlande till Örebro.

Och för er som missat SÅ ÅKER JAG TILL USA DEN 9 NOVEMBER. Haha Kommer hem igen den 14:e december.

Och till sist men inte minst, till musiken då..
Kan tyvärr inte säga så mycket, hemlighetsmakeri vettni! Men jag håller tummarna………..

Nu ska jag ut och gå med Tarzan, he’s crying for my attention!

Tack till er som gjort min resa till Hollywood med WCOPA möjlig www.wcopa.com
TAGGAR
Kommentera | Translate
OM ELLEN

Ellen Bergström är skådespelerska, bloggerska och sångerska. Hon har bland annat spelat Elsa i serien Elsas Värld, varit med i musikalprogrammet Jakten på Julia på SVT och dykt till sig en tredje plats i programmet Kändishoppet. Hon är uppvuxen i lilla Vingåker i Södermanland, men bestämde sig för ett par år sedan för att ta det stora klivet och flytta upp till Stockholm. Helt rätt val, det har hänt en hel del sen dess och mer kommer hända. Vi ser henne på vita duken i februari i Kjell Sundvalls långfilm I Nöd Eller Lust. Ellen bloggar om sitt fartfyllda liv, blandat med humor och skönhet.
Agent: Bo Thulin, actorsinsweden.comARKIVAnnons
Annons

Laddar http://ellen.chic.se/morgonlat/