Annons
AnnonsUrinvägsinfektion och lockar


Idag körde jag på lockigt hår. Men gud vilken tid det tog. Trodde armen skulle krampa sönder. Fick ta ner den och skaka den flera gånger. Sen när jag var klar med ena sidan. Skitnöjd. Så har jag hela andra sidan kvar.. Mitt lilla rafshår tog typ 30 min, skänker en tanke till er som har långt och tjockt hår.. måste ju ta 2 timmar? haha.

Mm, och sen en liite mer jobbig sak. Jag har fått en jävla urinvägsinfektion. Förut så fick jag det jätteofta, vilket gör att den blir ännu mer aggressiv. Kissar blod direkt och det gör sååå ont. Kunde inte boka tid hos en enda vårdcentral?? Enda som gick var närakuten efter kl 17. Men det hade jag inte tid med. Tänkte åka hem till Vingåker, så jag ska passa på att gå på den vårdcentralen istället. Inget knussel där inte. Så nu är det bara till att hålla käft och lida lite till i morgon.

Men trots att jag har urinvägsinfektion och kissar bluuuuud så är jag glá ändå, för jag har ju lockar i håret!!

10934438_10155161296190217_600603306_n

TAGGAR
3 kommentarer | Translate
OM ELLEN

Ellen Bergström är skådespelerska, bloggerska och sångerska. Hon har bland annat spelat Elsa i serien Elsas Värld, varit med i musikalprogrammet Jakten på Julia på SVT och dykt till sig en tredje plats i programmet Kändishoppet. Hon är uppvuxen i lilla Vingåker i Södermanland, men bestämde sig för ett par år sedan för att ta det stora klivet och flytta upp till Stockholm. Helt rätt val, det har hänt en hel del sen dess och mer kommer hända. Vi ser henne på vita duken i februari i Kjell Sundvalls långfilm I Nöd Eller Lust. Ellen bloggar om sitt fartfyllda liv, blandat med humor och skönhet.
Agent: Bo Thulin, actorsinsweden.comARKIVAnnons
Annons

Laddar http://ellen.chic.se/ellen-pa-yoga/