Annons
AnnonsUSA, snart är du mitt land, typ…


Min syster är hemma från USA, eller hon har varit hemma ett tag nu. Jag fick just se bilder från hennes resa. Jag är avundsjuk, och jag kan inte riktigt förstå att det bara är 1,5 månad kvar tills jag själv står där, i min dröm. Jag känner bara att jag måste få ihop tillräckligt med pengar!! Men jag har en del jobb framför mig innan resan, så även om pengarna kommer in på mitt konto när jag varit där i 2 veckor så spelar ju inte det någon roll (det är ju en månads fördröjning på lönen ofta).


Min syster Kajsa i San Diego.

Tack till er som gjort min resa till Hollywood med WCOPA möjlig www.wcopa.com
TAGGAR
Kommentera | Translate
OM ELLEN

Ellen Bergström är skådespelerska, bloggerska och sångerska. Hon har bland annat spelat Elsa i serien Elsas Värld, varit med i musikalprogrammet Jakten på Julia på SVT och dykt till sig en tredje plats i programmet Kändishoppet. Hon är uppvuxen i lilla Vingåker i Södermanland, men bestämde sig för ett par år sedan för att ta det stora klivet och flytta upp till Stockholm. Helt rätt val, det har hänt en hel del sen dess och mer kommer hända. Vi ser henne på vita duken i februari i Kjell Sundvalls långfilm I Nöd Eller Lust. Ellen bloggar om sitt fartfyllda liv, blandat med humor och skönhet.
Agent: Bo Thulin, actorsinsweden.comARKIVAnnons
Annons

Laddar http://ellen.chic.se/morgonlat/