Annons
AnnonsUtmaningar


Oh my… jag vet inte vad jag gett mig in på alltså.. Jag tycker ju det är roligt att tänja på gränserna men det här.. har inspelning med Aftonbladet Boom, där vi helt enkelt ska göra olika utmaningar. Igår blev jag nästan eskorterad ut från Gallerian för att människor ringt och trott att jag var psykiskt sjuk!! Alltså, det var SÅ hemskt!! Hahahaha. Allt finns på film.

Senare på kvällen var jag med på något som kallas för Teatersport på Engelen i Gamla Stan. Två lag tävlar mot varandra i improvisationsteater på en scen. Det var faktiskt riktigt riktigt roligt! Mitt lag vann och gick vidare till semifinal, så om en månad måste ni komma och titta på oss och hejja oss till final!! Här nedan är en bild från igår, när Tom antastar mina halsdukstuttar (jag skulle spela en Paradise Hotel-tjej med stora tuttar och fick låna en av publikens halsdukar haha). Ser ju helt sjukt ut!! Hahahaha.

Skärmavbild 2015-03-05 kl. 12.11.41
Nu ska vi fortsätta göra utmaningar här… mina nerver.. aaah!!

 

TAGGAR
3 kommentarer | Translate
OM ELLEN

Ellen Bergström är skådespelerska, bloggerska och sångerska. Hon har bland annat spelat Elsa i serien Elsas Värld, varit med i musikalprogrammet Jakten på Julia på SVT och dykt till sig en tredje plats i programmet Kändishoppet. Hon är uppvuxen i lilla Vingåker i Södermanland, men bestämde sig för ett par år sedan för att ta det stora klivet och flytta upp till Stockholm. Helt rätt val, det har hänt en hel del sen dess och mer kommer hända. Vi ser henne på vita duken i februari i Kjell Sundvalls långfilm I Nöd Eller Lust. Ellen bloggar om sitt fartfyllda liv, blandat med humor och skönhet.
Agent: Bo Thulin, actorsinsweden.comARKIVAnnons
Annons

Laddar http://ellen.chic.se/galapremiaren-ar-avklarad/