Annons
AnnonsVad glad man kan bli bara av att se att sin vän mår bra


Oh, jag kan knappt förklara med ord hur glad jag är för min bästa vän Amandas skull. Det känns som att alla pusselbitar fallit på plats igen. Att se henne tillsammans med ”the man of her life”, jag får gåshud. Pussinuttipluttgull, precis så där som det ska vara. Åh, jag blir varm i kroppen. Jag är så glad för din skull Amanda! Jag sa ju att allt ordnar sig till slut, även om vägen dit är hård!! Ni är så jävla vackra tillsammans. Ta nu vara på det fina ni har!!!!!

/Eran Ellen

Tack till er som gjort min resa till Hollywood med WCOPA möjlig www.wcopa.com
TAGGAR
Kommentera | Translate
OM ELLEN

Ellen Bergström är skådespelerska, bloggerska och sångerska. Hon har bland annat spelat Elsa i serien Elsas Värld, varit med i musikalprogrammet Jakten på Julia på SVT och dykt till sig en tredje plats i programmet Kändishoppet. Hon är uppvuxen i lilla Vingåker i Södermanland, men bestämde sig för ett par år sedan för att ta det stora klivet och flytta upp till Stockholm. Helt rätt val, det har hänt en hel del sen dess och mer kommer hända. Vi ser henne på vita duken i februari i Kjell Sundvalls långfilm I Nöd Eller Lust. Ellen bloggar om sitt fartfyllda liv, blandat med humor och skönhet.
Agent: Bo Thulin, actorsinsweden.comARKIVAnnons
Annons

Laddar http://ellen.chic.se/morgonlat/