Annons
AnnonsVad kan man göra i Sälen, förutom att åka skidor?


Man behöver faktiskt inte åka skidor bara för att man är i Sälen. Idag ska jag till Experium! Det är ett stort vattenland som de byggt upp i Lindvallen. Och jag ska åka FlowRider!! Jag är SÅ taggad. FlowRider sprutar ut vatten och så kan man surfa, svårt att förklara.. Meen. En av mina drömmar är ju att lära mig surfa, så nu kan jag träna lite på mina skills tills jag lär mig surfa på riktigt.

De har även 3D-bio, bowling, spa och gym (SATS). Andra grejer man kan göra är t.ex. is-gokart, hundspann och snöskotersafari… m.m..

FlowRider-Double-9
Men just nu ska jag chilla lite till på mitt stökiga hotellrum, och kolla ett till spännande avsnitt av Revenge!
OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERALite nyvaken så där, haha.

TAGGAR
1 kommentar | Translate
OM ELLEN

Ellen Bergström är skådespelerska, bloggerska och sångerska. Hon har bland annat spelat Elsa i serien Elsas Värld, varit med i musikalprogrammet Jakten på Julia på SVT och dykt till sig en tredje plats i programmet Kändishoppet. Hon är uppvuxen i lilla Vingåker i Södermanland, men bestämde sig för ett par år sedan för att ta det stora klivet och flytta upp till Stockholm. Helt rätt val, det har hänt en hel del sen dess och mer kommer hända. Vi ser henne på vita duken i februari i Kjell Sundvalls långfilm I Nöd Eller Lust. Ellen bloggar om sitt fartfyllda liv, blandat med humor och skönhet.
Agent: Bo Thulin, actorsinsweden.comARKIVAnnons
Annons

Laddar http://ellen.chic.se/aka-till-salen/