Annons
AnnonsVad som än händerSå finns du alltid i mitt hjärta Jesper. I love you.

Jag är en liten tjej. Bara 159 centimeter faktiskt. Men jag har ett så häääääär stort hjärta.
Och om man är med mig får man så hääääär mycket kärlek.
Mitt hjärta kommer aldrig sluta växa!
Jag är glad.

Och jävligt trött…… Haha. Har sovit 3 timmar inatt!

Tack till er som gjort min resa till Hollywood med WCOPA möjlig www.wcopa.com
TAGGAR
Kommentera | Translate
OM ELLEN

Ellen Bergström är skådespelerska, bloggerska och sångerska. Hon har bland annat spelat Elsa i serien Elsas Värld, varit med i musikalprogrammet Jakten på Julia på SVT och dykt till sig en tredje plats i programmet Kändishoppet. Hon är uppvuxen i lilla Vingåker i Södermanland, men bestämde sig för ett par år sedan för att ta det stora klivet och flytta upp till Stockholm. Helt rätt val, det har hänt en hel del sen dess och mer kommer hända. Vi ser henne på vita duken i februari i Kjell Sundvalls långfilm I Nöd Eller Lust. Ellen bloggar om sitt fartfyllda liv, blandat med humor och skönhet.
Agent: Bo Thulin, actorsinsweden.comARKIVAnnons
Annons

Laddar http://ellen.chic.se/morgonlat/