Annons
AnnonsVåga klaga – man vinner på det ;)


Kolla vad jag fick efter att ha ringt till de som gjort smörgåsgurkan med en metallpinne i! Jag skickade föremålet till dem och fick 150 spänn back! Thank yoouuu! Dessa kan man handla för på Lindex. Nice! Är ni sådana som vågar gå tillbaka med något om det är fel på det? Skulle ni vågat ringa till smörgåsgurkeföretaget som jag gjorde? Jag har gjort sånt här ända sedan jag var.. 11 säkert. Anledningen till att jag frågar är för att jag vet att många inte vågar.. Man ska våga! Det är inte farligt? Bara ett samtal.

Jag har bl.a. ringt till ett flingföretag eftersom jag fick en torkad larv i min müsli. Jag har ringt till ABBA seafood för att jag fick inävlor i min kaviar.. Sedan har jag hört andra som ringt när de fått en annan godissort i sin godispåse and so on…

Tack till er som gjort min resa till Hollywood med WCOPA möjlig www.wcopa.com
TAGGAR
Kommentera | Translate
OM ELLEN

Ellen Bergström är skådespelerska, bloggerska och sångerska. Hon har bland annat spelat Elsa i serien Elsas Värld, varit med i musikalprogrammet Jakten på Julia på SVT och dykt till sig en tredje plats i programmet Kändishoppet. Hon är uppvuxen i lilla Vingåker i Södermanland, men bestämde sig för ett par år sedan för att ta det stora klivet och flytta upp till Stockholm. Helt rätt val, det har hänt en hel del sen dess och mer kommer hända. Vi ser henne på vita duken i februari i Kjell Sundvalls långfilm I Nöd Eller Lust. Ellen bloggar om sitt fartfyllda liv, blandat med humor och skönhet.
Agent: Bo Thulin, actorsinsweden.comARKIVAnnons
Annons

Laddar http://ellen.chic.se/morgonlat/