Annons
AnnonsVi är flyttade!


Ååwah! Vilken vecka jag har haft. Sprängförkyld och att flytta, nja, det är inte musik i mina öron. Som tur var så fick vi hjälp av en flyttfirma, hittade den på Google, flyttgubbarna.nu. Jag vet dock inte om jag tycker att den här firman verkade så superseriös.. När lastbilen kom körde de upp på trottoaren, så de stod placerade snett, som början på ett v. Sen förstod jag knappt någonting av vad de sa, och de förstod inte vad jag sa, men efter lite gester och kroppsspråk kunde jag i alla fall visa dem in. Det gick rätt långsamt, som tur var så var Mike med och hjälpte  till och han satte eld i baken på dem. Medan de stod och väntade på hissen så hann Mike springa två gånger med grejerna upp och ned för trapporna haha. Min byrå drog i marken också, den har bara ben fram (den ska sättas fast på väggen), blev bara några hack i lacken, orkade inte bråka om det. Vid betalningen slutade det med att jag antingen fick swisha eller betala kontant… Hmz…

Ja, nu bor vi i den nya lägenheten i alla fall! Och SHIT så skönt det är. Ska ta lite bilder sedan när vi fått ordning =) Har ju inte hunnit packa upp allt än men mycket är uppe! Waaahh!! Nya avsnittet av Bron kom ut igår kväll kom jag på! Klockan är snart 10 i 0, dags att göra lite frulle.

Här kommer en bild på mig och Daniel från Edward Bloms middag tidigare i veckan, det är fina Elsa Billgren som tagit bilden. Det syns ju inte att jag är sjuk på bilden, men ack vad skenet kan bedra! Jag kände ingen smak av maten, jag hörde extremt dåligt och hela huvudet dunkade av snor. Jag fick ge mig av efter 40 minuter, smäck, hem, roffs, päng – ner i soffan.

12282803_10156353487075128_400658126_n

TAGGAR
Kommentera | Translate
OM ELLEN

Ellen Bergström är skådespelerska, bloggerska och sångerska. Hon har bland annat spelat Elsa i serien Elsas Värld, varit med i musikalprogrammet Jakten på Julia på SVT och dykt till sig en tredje plats i programmet Kändishoppet. Hon är uppvuxen i lilla Vingåker i Södermanland, men bestämde sig för ett par år sedan för att ta det stora klivet och flytta upp till Stockholm. Helt rätt val, det har hänt en hel del sen dess och mer kommer hända. Vi ser henne på vita duken i februari i Kjell Sundvalls långfilm I Nöd Eller Lust. Ellen bloggar om sitt fartfyllda liv, blandat med humor och skönhet.
Agent: Bo Thulin, actorsinsweden.comARKIVAnnons
Annons

Laddar http://ellen.chic.se/flytta/