Annons
AnnonsVi får inte nog av bilder va? Nee?


Haha, jag har inte så mycket att skriva om, så jag bjuder på lite ännu mer bilder från gårdagens spektakel! =) Den här gången har jag snott bilderna från Sebastians blogg.

Haha jag ser ut som en litet troll, jag är nog ett litet sött troll tror jag =) Nu sitter jag hemma hos Caroline Kuhmunen, hon får mig alltid på bra humör. Hon är dock och dansar nu, så jag har fått låna dator så jag kan få utlopp för mitt dagliga databeroende. Snart kommer hon tillbaka och då ska vi göra flygande Jakob vilket är det godaste som finns typ :D Jag lyssnar på livesång här förresten! Carolines pojkvän och Kevin sitter och gör låtar här bredvid! Det är jag och Highschoolmusical här

Och så fyller jag på med en bild från Jannies blogg också:

TAGGAR
Kommentera | Translate
OM ELLEN

Ellen Bergström är skådespelerska, bloggerska och sångerska. Hon har bland annat spelat Elsa i serien Elsas Värld, varit med i musikalprogrammet Jakten på Julia på SVT och dykt till sig en tredje plats i programmet Kändishoppet. Hon är uppvuxen i lilla Vingåker i Södermanland, men bestämde sig för ett par år sedan för att ta det stora klivet och flytta upp till Stockholm. Helt rätt val, det har hänt en hel del sen dess och mer kommer hända. Vi ser henne på vita duken i februari i Kjell Sundvalls långfilm I Nöd Eller Lust. Ellen bloggar om sitt fartfyllda liv, blandat med humor och skönhet.
Agent: Bo Thulin, actorsinsweden.comARKIVAnnons
Annons

Laddar http://ellen.chic.se/morgonlat/