Annons
AnnonsVi lever primitivt i hollywood


Haha. Jag kan börja med att säga — Hollywood är inte så glammigt som man tror! Hollywoodlockar? Ha! Haha. Nej då, men jag trodde på något sätt att det skulle vara ”mer” och inte att hela walk of fame skulle vara flera hundra meter? Jag hade tänkt mig en liten plätt med bara de mest allra kända namnen, men nej. De flesta har jag inte en aning om!! Vi bor på det mest sketna hostellet jag någonsin varit med om! Det känns som att vi sover i en fängelsesäng, haha. Äsch! Nu ska jag sluta klaga. Idag ska vi ut på någon tur som alla i varje gatuhörn snackar om. Kolla på kändishus osv.. Beverly Hills måste ju så klart också besökas! Ellen ska nog försöka sova en liten snutt till! Kram!

Tack till er som gjort min resa till Hollywood med WCOPA möjlig www.wcopa.com
TAGGAR
Kommentera | Translate
OM ELLEN

Ellen Bergström är skådespelerska, bloggerska och sångerska. Hon har bland annat spelat Elsa i serien Elsas Värld, varit med i musikalprogrammet Jakten på Julia på SVT och dykt till sig en tredje plats i programmet Kändishoppet. Hon är uppvuxen i lilla Vingåker i Södermanland, men bestämde sig för ett par år sedan för att ta det stora klivet och flytta upp till Stockholm. Helt rätt val, det har hänt en hel del sen dess och mer kommer hända. Vi ser henne på vita duken i februari i Kjell Sundvalls långfilm I Nöd Eller Lust. Ellen bloggar om sitt fartfyllda liv, blandat med humor och skönhet.
Agent: Bo Thulin, actorsinsweden.comARKIVAnnons
Annons

Laddar http://ellen.chic.se/morgonlat/