Annons
AnnonsVilja


Inget blir som jag vill, inte så konstigt eftersom jag inte ens vet själv vad det är jag vill. VAD är det jag VILL? Jag måste ta tag i mitt liv och se till att få saker gjort. Jag måste tjäna pengar — det vill säga få ett jobb. Vart hittar jag det? Vill bort från Vingåker och Katrineholm, men om jag ska bort härifrån måste jag ordna med boende, då måste jag flytta.

Jag hatar att ta stora kliv, jag gillar att ta små så jag kan backa tillbaka lätt. Jag vill tillbaka till USA. Jag vill lyckas i Sverige. Jag vill må bra. Det gör jag inte i Sverige. Vad i hela fridens namn!? Vad ska jag göra? Om jag åker till USA missar jag kanske chanser i Sverige, och det vill jag inte? Men tänk om jag missar massa chanser i USA? ÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅH! Jag måste prioritera. Vad vill jag? Studera? Jobba? Glida och dö?

Äh. God jul då.

Tack till er som gjort min resa till Hollywood med WCOPA möjlig www.wcopa.com
TAGGAR
Kommentera | Translate
OM ELLEN

Ellen Bergström är skådespelerska, bloggerska och sångerska. Hon har bland annat spelat Elsa i serien Elsas Värld, varit med i musikalprogrammet Jakten på Julia på SVT och dykt till sig en tredje plats i programmet Kändishoppet. Hon är uppvuxen i lilla Vingåker i Södermanland, men bestämde sig för ett par år sedan för att ta det stora klivet och flytta upp till Stockholm. Helt rätt val, det har hänt en hel del sen dess och mer kommer hända. Vi ser henne på vita duken i februari i Kjell Sundvalls långfilm I Nöd Eller Lust. Ellen bloggar om sitt fartfyllda liv, blandat med humor och skönhet.
Agent: Bo Thulin, actorsinsweden.comARKIVAnnons
Annons

Laddar http://ellen.chic.se/morgonlat/