Annons
AnnonsVill att något ska hända, typ nu


Jag åker till USA om en månad, men vad händer efter det? När jag kommer hem den 14:e december, vad ska jag göra då? OM jag verkligen vill bli artist så MÅSTE jag flytta till Stockholm. Det är typ a och o.. Tyvärr, eller är det tyvärr? Jag vet inte. Men det ser ut som om att jag kommer att förflytta mig dit efter nyår, jag hoppas bara på att jag får med mig någon dit att bo med. För inte i helvetet tänker jag bo ensam något mer! BLÄ!

Så om någon har en lägenhet eller tips på jobb i Stockholm efter nyår! Kontakta mig!!! :D

Don’t like ridin solo all the time.

Tack till er som gjort min resa till Hollywood med WCOPA möjlig www.wcopa.com
TAGGAR
Kommentera | Translate
OM ELLEN

Ellen Bergström är skådespelerska, bloggerska och sångerska. Hon har bland annat spelat Elsa i serien Elsas Värld, varit med i musikalprogrammet Jakten på Julia på SVT och dykt till sig en tredje plats i programmet Kändishoppet. Hon är uppvuxen i lilla Vingåker i Södermanland, men bestämde sig för ett par år sedan för att ta det stora klivet och flytta upp till Stockholm. Helt rätt val, det har hänt en hel del sen dess och mer kommer hända. Vi ser henne på vita duken i februari i Kjell Sundvalls långfilm I Nöd Eller Lust. Ellen bloggar om sitt fartfyllda liv, blandat med humor och skönhet.
Agent: Bo Thulin, actorsinsweden.comARKIVAnnons
Annons

Laddar http://ellen.chic.se/morgonlat/