Annons
AnnonsVimmelbilder


Slänger upp två vimmebilder på mig och Fridah! Vi delade på oss litegrann, haha. Jag fick bli på bild med hennes vän Hannes, som skämtar friskt om allt och fan ingenting. Det var inte mycket jag förstod av det han sa. Men ja, komiker är väl komiker och jag är dum i huvudet. Och Fridah blev på bild med han som visar rumpan guppandes i tv. Jävla tjat om skägg, haha. Fråga mig inte hur jag står på bilden? Ser ut som jag böjer mig ned, ser helt sjukt ut.

Förresten så slog jag bort en tandflisa igår är jag skulle tvätta av mig sminket. Slängde ner huvudet i handfatet för att dränka mig i vattnet. På något vänster så slängde jag ner huvudet för fort och mina tänder smackade i varandra. Vet ni vad jag gjorde eller? FILADE NER TANDEN MED MIN NAGELFIL. Hahahaha. Fridah hörde ett skrapande ljud

”Ellen, vad fan gör du?”

”Filar min tand, snart klar”

Tack till er som gjort min resa till Hollywood med WCOPA möjlig www.wcopa.com
TAGGAR
Kommentera | Translate
OM ELLEN

Ellen Bergström är skådespelerska, bloggerska och sångerska. Hon har bland annat spelat Elsa i serien Elsas Värld, varit med i musikalprogrammet Jakten på Julia på SVT och dykt till sig en tredje plats i programmet Kändishoppet. Hon är uppvuxen i lilla Vingåker i Södermanland, men bestämde sig för ett par år sedan för att ta det stora klivet och flytta upp till Stockholm. Helt rätt val, det har hänt en hel del sen dess och mer kommer hända. Vi ser henne på vita duken i februari i Kjell Sundvalls långfilm I Nöd Eller Lust. Ellen bloggar om sitt fartfyllda liv, blandat med humor och skönhet.
Agent: Bo Thulin, actorsinsweden.comARKIVAnnons
Annons

Laddar http://ellen.chic.se/morgonlat/