Annons
AnnonsVinnare i tävlingen


Nu har jag satt mig ned och gått igenom tävlingsbidragen och läst igenom de olika motiveringarna.
Jag har bestämt mina tre vinnare.
Jag lägger upp namn och motivering nedan.

Adam Flodqvist. Grattis! Nu får du ge din flickvän Sara en fin nyårspresent =)! Jag gillar snälla pojkvänner!!

Ellen Thörnberg. Mamma till en underbar dotter, men som

TAGGAR
Kommentera | Translate
OM ELLEN

Ellen Bergström är skådespelerska, bloggerska och sångerska. Hon har bland annat spelat Elsa i serien Elsas Värld, varit med i musikalprogrammet Jakten på Julia på SVT och dykt till sig en tredje plats i programmet Kändishoppet. Hon är uppvuxen i lilla Vingåker i Södermanland, men bestämde sig för ett par år sedan för att ta det stora klivet och flytta upp till Stockholm. Helt rätt val, det har hänt en hel del sen dess och mer kommer hända. Vi ser henne på vita duken i februari i Kjell Sundvalls långfilm I Nöd Eller Lust. Ellen bloggar om sitt fartfyllda liv, blandat med humor och skönhet.
Agent: Bo Thulin, actorsinsweden.comARKIVAnnons
Annons

Laddar http://ellen.chic.se/usa-baby/