Annons
AnnonsWork it


Det är lördag och min klocka stod på 08:00, hur kul är det?
Äschan! Deee göör inget. Gick och la mig i tid igår, så jag är pigg!

Idag är min första jobbdag på Coffeelounge i Katrineholm! Jag antar att det är jag som kommer få plocka disk idag, jag kan inte så mycket annat — än. Men visst är det mysigt när det fastnar saker under

TAGGAR
Kommentera | Translate
OM ELLEN

Ellen Bergström är skådespelerska, bloggerska och sångerska. Hon har bland annat spelat Elsa i serien Elsas Värld, varit med i musikalprogrammet Jakten på Julia på SVT och dykt till sig en tredje plats i programmet Kändishoppet. Hon är uppvuxen i lilla Vingåker i Södermanland, men bestämde sig för ett par år sedan för att ta det stora klivet och flytta upp till Stockholm. Helt rätt val, det har hänt en hel del sen dess och mer kommer hända. Vi ser henne på vita duken i februari i Kjell Sundvalls långfilm I Nöd Eller Lust. Ellen bloggar om sitt fartfyllda liv, blandat med humor och skönhet.
Agent: Bo Thulin, actorsinsweden.comARKIVAnnons
Annons

Laddar http://ellen.chic.se/morgonlat/